Beoordelingen van 't Frietuurtje Hengelo

Recente recensies van 't Frietuurtje Hengelo

5 sterren na 105 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde iets langer dan ik gewend ben maar het was super druk.. weer een top bestelling geleverd gekregen zoals altijd (: lekker knapperige patat en heerlijk warm.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig maar nu al voor de 3e keer achter elkaar was de bezorging bijna een half uur na de gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen ontbrak de cola bij de menu's.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!! Echt de lekkerste patat!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Niet lang hoeven wachten, aardige bezorger en het eten was super goed.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshake en kroket echt heerlijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed! Maar een bezorgtijd van meer dan een uur is echt wel aan de lange kant.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De uitsmijter was echt verukkelijk๐Ÿ’ช๐Ÿผ

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en lekker. Alleen klopt de aangegeven afhaaltijd nooit. Standaard 10-15 min later klaar.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gekruide patat en erg lekker hamburger met ei

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste frietjes die je thuis kan laten bezorgen. Ook zijn de snacks lekker en de dikke hamburger helemaal. Hier in huis wouden ze dat ze die besteld hadden.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vooral de pindasaus vind ik heerlijk!! Lekker een beetje pittig. Maar de rest smaakte ook heel goed hoor ;) Ik had het eten besteld en toen ik op de afgesproken tijd kwam moest het de frituur nog in maar och... Hoe erg is dat? Het is zรณ klaar allemaal. Binnen en buiten is er genoeg ruimte om even te wachten.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed warm en lekker!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, echt lekker. En strak op tijd geleverd.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur van te voren besteld. en toch een kwartier te laat. maar het eten is goed.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Moeilijke bestelling, goed afgehandeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten,vind alleen bij een menu!heeeeel veel patat!!! Voor(ons)een dikke 9.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super!! Snelle bezorging๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet stoofvlees

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed hoor ! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en de snelheid van het afleveren waren weer ontzettend goed!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld op aanraden van iemand anders. Het was heerlijk! Ik bestel zeker vaker.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, lekker warm en uiterst vriendelijke bezorger

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en kruiden. En 1 grote patat is genoeg voor ons hele gezin!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfeccto

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt een super fijne bezorging en als je als bij opmerkingen schrijft zoals bijvoorbeeld kloppen op het raam dan doen ze dat ook netjes hele vriendelijke mensen aan de deur en je friet word netjes en op tijd bezorgt en de frietjes en de snacks zijn ook echt super lekker en ja ik ga echt vaker bij jullie bestellen en ja voor de rest heb ik niks op aan te merken ik kan alleen nog maar zeggen ga zo door

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker friet, veel variatie qua bestellen en assortiment, makkelijk dat je het zelf kan ophalen maar bezorgen behoort ook tot de opties.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Cafetaria een van de Beste van Hengelo super lekkere friet heerlijke Buffalo wings , gehaktballen en hamburgers . Een echte aanrader ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere patat en de snacks zijn ook lekker gebakken. Deze cafetaria is echt een aanrader , vooral de broodjes hamburger kunnen er weinig aan tippen๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ongeveer een kwartiertje later dan aangegeven. De patat met stoofvlees was heerlijk, ook erg fijn dat je bij de bestelling kunt aangeven hoe hard je de patat gebakken wilt hebben. Tip: bestel direct bij de ondernemer en niet bij grote ketens (thuisbezorgd) om de lokale ondernemers beter te steunen in deze tijd.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nou je denkt laten we het nog eens proberen 18.35 uur besteld om 19.35 niemand ik denk laat ik eens bellen , ja sorry meneer zit in de pan het is erg druk 20.45 nog steeds niemand wil net de telefoon pakken 20.50 gaat de deur bellen ja sorry meneer , nou nee ik sorry neem die zooi maar weer mee , bestel hier nooi meer iets ... ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ojee waren ze bij het bezorgen 1 tas vergeten. Binnen een kwartier nageleverd met nieuw gebakken snacks. Super service. En hun patatjes zijn echt groot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt allemaal verschillende keuze opties bijvoorbeeld verse friet en kruiden. Echter wordt hier niets op uit gedaan en krijg je gewoon normale friet met zout. Tevens had ik opmerkingen geplaatst saus apart en niks werd gelezen. Verder opzich oke.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgster! En hele knapperige patat๐Ÿ˜ snacks waren ook goed warm en op smaak (:

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Balgehakt was koud van binnen. normaliter geen klachten.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk! Burger is altijd goed, zo krijg je hem elders niet!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfekt en voor herhaling vatbaar

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn man houdt normaal niet van burgers, maar na doorzeuren van mij heeft hij toch de cheeseburger geprobeerd. Hij vond 'm lekker! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de Buffalo wings als het stoofvlees bij de friet waren te pikant

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere friet en pindasaus. Keurig op tijd bezorgd door zeer vriendelijke bezorger

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne bezorger, bij het maken van een bestelfout lossen ze het snel op en lekkere patat waar ik kon kiezen tussen gewone en franse friet.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker, alleen jammer dat we niet kregen wat we besteld hadden. kwam later dan we aangegeven hadden.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zullen eens moeten leren LEZEN. we hebben er meerdere keren besteld waarvan slechts 2 keer zonder fouten..als compensatie hebben we een keer een kroketje extra gekregen maar na vanavond zijn wij wel klaar met dit bedrijf. Verkeerde snacks, te weinig milkshakes, de verkeerde kruiden..het is bijna elke keer mis. Ze leveren wel erg snel, vaak binnen 20 minuten thuis bezorgd...wat helaas resulteert in erg vaak fouten wat zooo makkelijk voorkomen kan worden als ze de bestelling, die we ONLINE bestellen, eens goed zouden lezen

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snacks gehad. Voor herhaling vatbaar.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm en keurig op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en satesaus. Alles lekker warm en keurig verpakt. Erg vriendelijke bezorger.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker , snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles smaakte goed en de bestelling kwam op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging met lekker eten voor een leuk prijsje.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knapperige snacks, lekkere frieten en goed warm. En op tijd. We gaan hier vaker bestellen.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, niet al te duur, leuke combi menuโ€™s. Eten is heerlijk, geen slappe hap

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg lekker! Wel grappig want wij hadden 2 patat besteld maar mwt joppie en pinda saus, eigenlijk moest het apart maar het was samen! Sorry g

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere patatjes bij t Frietuurtje!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid zoals gevraagd top zaak!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling 20 minuten later klaar, ook was er een product niet geleverd - zonde. De kwaliteit van de producten was wel bijzonder goed dus we proberen het zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer dat de bestelling niet kwam zoals besteld. De vorige keer miste er 2 producten en vandaag hadden zat er gewone zout op in plaats van de patat kruiden. Hun snelheid gaat ten kostte van de kwaliteit. Ook gebeld hierover en bij een volgende bestelling moet ik hun er aan herinneren dat ik dan iets van ze tegoed heb. Erg jammer dit.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo goed... stond echt versteld. Vaak snackbars bij bezorging slappe patat etc maar hier niet! Ze zijn niet de goedkoopste maar je krijgt absoluut waar voor je geld! Bezorgkosten mogen wel wat omlaag wat mij betreft.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom erg lekker! De frikandel speciaal is heerlijk en de patat met patatkruiden ook!

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger en friet. Jammer dat de cola er niet bij zat.

Reactie van 't Frietuurtje:Excuses. ๐Ÿ˜ž We hebben geprobeerd de cola na te bezorgen, maar helaas was u niet thuis. Je houdt het tegoed. Geef het aub aan bij de volgende bestelling of kom een keer langs. ๐Ÿ˜Š

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Door stoofvlees wat slappe patat eronder en vond het niet het lekkerste stoofvlees. Volgende keer weer een normaal patatje ;-) Erg vriendelijk personeel!

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je voor de positieve reactie ๐Ÿ˜Š en jammer dat je patat slap is geworden ๐Ÿ˜ž. Tot de volgende keer.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige snitzels en heerlijke hamburgers! Bezorging keurig!

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. Helaas een gewone frikandel xxl ipv de bestelde xxl speciaal, maar foutje kan gebeuren.

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š. Jammer ๐Ÿ˜ž dat het met de frikandel xxl niet goed is gegaan. Die hou je tegoed. Geef het de volgende bestelling aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super, alleen veel te veel patat, Iets te hard gebakken, verder prima.

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š. Het kan zijn dat de porties wat groter uitvallen. We hebben het mogelijk gemaakt om aan te geven of de patat hard of zacht gebakken wilt hebben.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje hamburger was zalig, goede prijs Genoeg frites voor het geld. Alles netjes verpakt. Vriendelijke lachende bezorger... Kortom: hier word ik blij van ๐Ÿ˜‹

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel. Blij dat het allemaal naar wens was. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima patat met mooie portie grote. Bestelling was niet compleet, beetje jammer.

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel. We doen ons best om je bestelling zo goed mogelijk te maken. Helaas gaat dat niet altijd goed ๐Ÿ˜ž, geef het aub aan zodat we het kunnen herstellen. ๐Ÿ‘

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, netjes en verzorgd รฉn lekker gegeten.

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top en optijd ๐Ÿ˜

Reactie van 't Frietuurtje:Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima. Op het moment dat ik mijn bestelde eten ophaalde, was er een stel in de zaak waarvan de man ongegeneerd een boer liet. Ten eerste doe je dat niet in een eetgelegenheid en ten tweede er heerst corona. Dan wil je echt niet in รฉรฉn ruimte zijn met zoโ€™n persoon. Alhoewel het eten echt prima is, zal ik mijn friet voortaan elders halen aangezien de man een bekende is van de eigenaar en neem daarom aan dat hij vaker aanwezig zal zijn.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk patatje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere patat , en ze zijn ook super snel met bezorgen

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima wederom en exact op de beloofde tijd!!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig online bestellen, exact klaar op de tijd zoals afgesproken.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super cafeteria. Vriendelijke medewerkers. Goed assortiment. Lekker burgers. En variatie aan kruiden over de friet / patat.