Beoordelingen van 't Frietuurtje Hengelo

Recente recensies

5.0
Hm
5 augustus 2022
Peter
26 juli 2022

Was weer top, zowel eten als bezorging πŸ˜€πŸ‘

Hm
22 juli 2022
Jan
20 juli 2022

Lekkere friet, snelle en supernette bezorging. De gehaktbal is wel heel erg erg zout en daardoor niet lekker.

stefan
16 juli 2022

het was weer geweldig, tot een volgende keer

Hm
16 juli 2022
MK
16 juli 2022

Hard gebakken besteld. Zeker niet wat ik ontving

Max
11 juli 2022

Helaas het emmertje pindasaus vergeten te leveren. Ook een normale rundvlees kroket niet de lekkere luxe kroket. Patat was weer lekker.

Henk
8 juli 2022

Bestelling keurig op tijd

Hm
3 juli 2022
Greet Spijker
27 juni 2022

na 5 kwartier wachten heb ik gebeld waar de bestelling bleef. Toen zou het onderweg zijn....... pas na 25 minuten (dus totaal ruim 1,5 uur) werd het toen afgeleverd. Wel met excuses, maar blijft veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
26 juni 2022

Altijd lekker, sneller dan eigenlijk word geschat en vriendelijke mensen die het bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
24 juni 2022
Corine Poelman
20 juni 2022

Gewoon super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
17 juni 2022

Heerlijk gebakken patat en de triple cheeseburger was ook heerlijk. Bezorger was zeer vriendelijk. Zeker nogmaals hier bestellen πŸ‘πŸ»

Hm
17 juni 2022
Peter
13 juni 2022

Was weer top πŸ˜€

Henk
13 juni 2022
Hm
11 juni 2022
Sonja
6 juni 2022

Het stoofvlees was erg droog want er zat geen jus/saus op, dat was jammer. Verder was alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
4 juni 2022
Stefan
3 juni 2022
Hm
30 mei 2022
Martin
29 mei 2022

Al vaker heel lekker gegeten en besteld bij jullie. Deze keer was het niet goed. We hadden Buffalo wings die waren pikant en de patat was niet extra gebakken. Jammer

Michael Treder
24 mei 2022
Angelique
21 mei 2022

Ik heb mijn frietuurtje gevonden. Zalige hamburger, de friet was dit keer niet echt warm

Hm
19 mei 2022
R. Kieftenbeld
16 mei 2022
Anoniem
14 mei 2022
Hm
13 mei 2022
Peter
10 mei 2022

Was weer top πŸ˜€πŸ‘

Hm
6 mei 2022
Peter
5 mei 2022

Eten en bezorging was weer top πŸ˜€πŸ‘

Jan
1 mei 2022

Hele lekkere friet, goed gebakken en lekker gekruid. Snelle bezorging door een supernette en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
28 april 2022

Kinderpatat vonden we te droog. Patatkruiden waren slecht verdeeld, waardoor de ene te pittig en de andere te slap smaakte. Stoofvlees was ook ontzettend droog. Bestelling kwam iets later dan verwacht, maar wel een vriendelijke man.

Rob
27 april 2022

Lekker!

Hm
27 april 2022
Peggy Boriglione
27 april 2022

Gewoon zo doorgaan. Top .

Hm
22 april 2022
Rene
22 april 2022

Goed

Ria
21 april 2022

Altijd mooi op tijd bezorgd . Top!

Martijn
17 april 2022

Geweldige cafetaria! Heerlijke friet en een voortreffelijke schnitzel!! Zigeunersaus ook top.

Hm
17 april 2022
Jan
12 april 2022

Top!

Hm
7 april 2022
Hm
1 april 2022
Hm
25 maart 2022
Peter
21 maart 2022

Was weer geweldig πŸ‘πŸ˜€

Sezen bayram
17 maart 2022

Lekkerste patat!

Hm
16 maart 2022
Peter
13 maart 2022

Was weer top πŸ˜€πŸ‘

Marc Nijhuis
8 maart 2022
Xayedi
7 maart 2022

De keuze of je zacht of hard gebakken patat wil is altijd heel fijn en de keuze voor welke kruiden. Er was iets vergeten bij bezorging, maar dit was binnen no time netjes opgelost. Zoals altijd enorm tevreden over frietuurtje! En de vegetarische keuzes zijn we ook heel blij mee. OkΓ© misschien de vegetarische "kip"corn als optie dan is het helemaal perfect :).

Marsha de Vries
26 februari 2022

Alles altijd prima in orde!! Goede kwaliteit. Vriendelijk en snel personeel.

Hm
23 februari 2022

Weer perfect

Kim
23 februari 2022

De 1e en de 4e maal kreeg ik Alles wat ik besteld had. Bij de 2e bestselling kreeg ik 1 kroket minder, bij de 3e keer kreeg ik iets erbij wat ik niet besteld had. Maar ach, kan gebeuren. Omdat ik in de buurt woon, wordt mijn bestelling erg snel geleverd en dus ook warmAlleen de patat is voor mijn tandeloze gebit een beetje te hard. Maar dat maakt niet uit. De fricandel xxl special, de elite kroket, de kalfskroket en de zigeunetschnitzel zijnπŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sezen bayram
23 februari 2022

Zoals altijd, heerlijk:)

Peter
22 februari 2022

Was weer top πŸ˜€πŸ‘

Rob
19 februari 2022

Super lekker!!

Marijke lucas
18 februari 2022

Altijd lekker goed gebakken patat πŸ‘snacks ook zeer goed.

Michael Treder
17 februari 2022
Hm
14 februari 2022
Jan
11 februari 2022

Het eten is lekker en goed warm. Zeer vriendelijke bezorger

Vd Molen
10 februari 2022

Vaste klant, voor de eerste keer in jaren waren ze wat vergeten, ik heb gebeld, netjes zo snel migelijk nabezorgd! Goede service, super vriendelijke mensen!! Nooit klachten

Marc Nijhuis
9 februari 2022

Lekker en snelle bezorging

Jacqueline Brunink
5 februari 2022

Wij hebben heerlijk gesmikkeld van jullie eten! Alles was heerlijk krokant en goed warm ook was er meer dan voldoende aan eten! Kortom het was geweldig πŸ‘

Peter
30 januari 2022

Was weer top πŸ˜€πŸ‘

Hm
26 januari 2022
Wolters
5 januari 2022

Eten was heerlijk niets op aan te merken. Alleen de bezorging was aan de late kant. Maar kan door omstandigheden komen. Proberen het zeker nog eens.

Anouk
4 januari 2022

De patat was prima. De pindasaus daar in tegen was echt pittig, volgende keer mag dat wel aangegeven worden. De viandel was half koud nog van binnen.. jammer, volgende keer toch maar weer ergens anders naar toe.

Hm
28 december 2021
Hofman
23 december 2021

Altijd prima!!

Peter
20 december 2021

Was weer top πŸ˜€πŸ‘

Snieder
18 december 2021

Heerlijke kwaliteit en goede bezorging

Hm
18 december 2021
Fruity
12 december 2021

Lekkere patat , schoon vet , leuke bediening , lieve man achter de bakplaat , dikke aanbeveling voor deze cafetaria πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏼

John Kieftenbeld
12 december 2021

Het eten was weer lekker. Goed gedaan en netjes op tijd bezorgd ook, super. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Duursma
11 december 2021
Roy Kieftenbeld
9 december 2021

Goede service van fanatieke mensen, prima eten... wat wil je nog meer.

Michael Treder
8 december 2021
Lucas
6 december 2021

Altijd goed en snel bezorgd πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
4 december 2021
Marc Nijhuis
4 december 2021
Monique
28 november 2021

Aardige bezorger, heel snel maar was veel te zacht gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
27 november 2021

Geweldig lekker!!

Jose
26 november 2021
Hm
24 november 2021
Peter
23 november 2021

Bezorging en eten was weer top πŸ˜€πŸ‘

Filart
22 november 2021
Filart
22 november 2021

Altijd constante grote porties en kwaliteit. Beleefd. Online besteld, smulrol was op en ze hadden al een vervangende snack geregeld. Met de optie om nog te ruilen mocht die smaak niet de onze zijn.

Zuz
18 november 2021

Heerlijke elite kroket is een echte aanrader

Hm
18 november 2021
M. R
15 november 2021
Jan
14 november 2021

Toppie, lekker en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
12 november 2021
Steffi
11 november 2021

Heerlijk gegeten niets op aan te merken :)

Mylan
10 november 2021

Het eten is goed, maar het duurt verschrikkelijk lang altijd

Jeannet
7 november 2021

Anderhalf uur moeten wachten op een vrij simpele bestelling terwijl ik mail kreeg dat ik 3 kwartier( wat ik ook idioot lang vind) later mijn bestelling zou ontvangen. Jammer dit, geen tussentijdse mail of een belletje dat mijn bestelling 2 x zo lang (anderhalf uur dus!!) op zich laat wachten dan ik in eerste instantie te horen kreeg. Weet niet of ik weer bestel. Het eten was overigens prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
6 november 2021
badmeesters
5 november 2021

Altijd super service en eten is top!

Hm
30 oktober 2021
Carmen
30 oktober 2021

Langer dan een uur op het eten moeten wachten, patat was slof kroketten waren niet warm en slof. Erg jammer! Eerste keer toen we hadden besteld zeer tevreden erover. Maar nu…

Erik
27 oktober 2021

De bezorging krijgt 1 ster maar dat zijn er 2 teveel. De sate saus zat meer aan de buitenkant van de zakken dan in de bakjes waar in ze bezorgd zouden moeten worden. Smeerbende.

S B
24 oktober 2021

1 uur en 20 min gewacht op 2 frikandellen en een patatje!! Kan nie waar zijn toch !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heerkes
23 oktober 2021

Was ongeveer 20 minuten later dan verwacht en aangegeven. Jammergenoeg was het ook al redelijk koud geworden. Het smaakt dan niet echt lekker meer.

Ij
22 oktober 2021

Eten was goed maar bezorging was zeer slecht. Ze kwamen meer dan een half uur na dan de afgesproken bezorgtijd en ze waren de milkshake vergeten. Personeel was vriendelijk maar ik bestel hier zeker niet nog een keer.

Filart
14 oktober 2021

Besteld; gezinszak patat met snacks Lekkere patat en met 5 tienjarigen, dreumes en 2 volwassene gegeten. Er is nog patat over voor 1 grote eter! Goede prijs kwaliteit verhouding

Peter
12 oktober 2021

Eten en bezorging waren weer top πŸ˜€πŸ‘

Marc Nijhuis
11 oktober 2021

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
8 oktober 2021
thijs
4 oktober 2021

heerlijk eten en een nette bezorger! aanrader!!

MP
2 oktober 2021

Kwaliteit goed alleen 2 x patat oorlog ipv 1 x en 1 x speciaal. Maar beide zijn lekker dus kwam goed. Ik kom zeker een keer weer.

Jan
30 september 2021

Helaas was de kroket geplet en was het eten niet lekker warm meer

Rob
24 september 2021

Lekker

Marloes
23 september 2021

Patat was lekker gekruid. Kroket was geplet onder de patat in dr zak en was wat slap.

Nayil
23 september 2021
Wim
22 september 2021

Eten was geweldig zeker voor herhaling vatbaar

Michel Blijd
17 september 2021

Zijn. zeer ontevreden, nu voor de 2e keer restjes patat bij een gezinszak, de kroket was slof echt niet oke.

Filart
11 september 2021

Heel beleefd personeel, goed eten en groooooote porties. Elke keer als wij bestellen is het goede kwaliteit en lekker

Wim
5 september 2021

Eten was perfect voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henrike Overdijk
28 augustus 2021

Altijd dik in orde, deze keer ontbrak helaas de bamischijf die wel besteld en betaald was.

Hm
25 augustus 2021
wilfried
21 augustus 2021

Een goed Snackbar , er word gevraagd Patat hard of zacht gebakken dat is fijn . Heb gevraagd zacht gebakken maar was toch wat harder gebakken en helaas veel kleine stukjes maar is een aandachtspunt voor de volgende keer Er was voor ons een Frikandel Speciaal vergeten kan gebeuren heb gebeld en enkele minuten later werd het keurig netjes nabezorgd dat noem ik service Het eten goed warm tot sommige nog aan de hete kant kortom goed verzorgd en nette bezorgers

Peter
20 augustus 2021

Was weer top πŸ‘πŸ˜€

Dennis
19 augustus 2021

Erg goed, top kwaliteit en aardige bezorger!

Marijke lucas
16 augustus 2021

Erg fijn Goed eten daar,en wordt snel bezorgd.en klantvriendelijke personeel.daarom geef ik 5 steren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
12 augustus 2021
Evi
9 augustus 2021

Bezorgtijd was wat lang door drukte, kwaliteit van het eten was erg goed. (Krokant, warm en prima hoeveelheid)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thirza elfrink
5 augustus 2021

Altijd prima eten. Alleen heel jammer dat bij een online bestelling de ophaaltijd altijd ruimschoots wordt overschreden. Waardoor je altijd nog weer lang moet wachten. De laatste keer wederom 25 minuten moeten wachten. Klanten die later binnenkomen gaan zelfs eerder weg. Daar zal toch aan gewerkt moeten worden. Verder prima.

Hm
28 juli 2021
Roelie
24 juli 2021

Alles was goed warm en keurig verzorgd ingepakt. We hebben heerlijk gegeten.

Wagelaar
24 juli 2021
Hm
21 juli 2021

Super

Peter
18 juli 2021

Was weer toppie πŸ˜€πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Jouwsma
17 juli 2021

Prima en vlot bezorgd.

Hm
13 juli 2021
Sezen bayram
27 juni 2021

Zoals altijd lekker, blijft de lekkerste caf!

Anoniempjes
25 juni 2021
Peter
25 juni 2021

Bezorging en eten was weer top πŸ˜€πŸ‘

Vossebeld
24 juni 2021
AW
21 juni 2021

Gevraagd zsm. Bestelling komt 1,5 uur later volgens de mail. Gebeld. Ja sorry het is druk daarna nog 45 min moeten wachten. Heeeeel slecht dit. Enigste goedmakertje is dat het eten lekker smaakt. Maar of we hier nogmaals bestellen daar denken we nog β€œeven β€œ over na.

Erwin
21 juni 2021

Wij hebben het eten pas na 3x bellen waarbij we aan het lijntje zijn gehouden, na 2.5 uur wachten gekregen. De eerste en de laatste keer dat hier wat besteld hebben. Belachelijk, dit nog nooit dit meegemaakt.

Chantal
19 juni 2021

Goede service. Heerlijk van smaak. Warm bij bezorgen.

Jan
17 juni 2021

Hele lekkere friet en goed gebakken

Hm
17 juni 2021
Kiryu
17 juni 2021
Peter
15 juni 2021

Bezorging was weer top. Kwaliteit was niet goed deze.keer. Huisgemaakte gehaktbal was niet goed meer. Dus heb h.maar weg gedonderd. Jammer, normaal is deze erg goed.!!!

Areen
13 juni 2021

Top service, lekker en verse producten, herhaling vatbaar.

Krans G.J.
11 juni 2021
Peter
9 juni 2021

Was weer top. Eten en bezorging uitstekend πŸ˜€πŸ‘

Hm
9 juni 2021
Peter
8 juni 2021

Was weer top πŸ‘πŸ˜€

Jordy
8 juni 2021
Peter
5 juni 2021

Top eten en top bezorging πŸ‘

Howard
30 mei 2021

Helaas was de patat niet lekker , droog en smakeloos Ook het stoofvlees was niet goed ,droog en niet lekker We bestellen er niet meer

Roy
29 mei 2021

Snel bezorgd, eten warm en lekker. Voor herhaling vatbaar. πŸ‘

Hm
29 mei 2021
M Schurink
26 mei 2021
L.
11 mei 2021

Het duurde iets langer dan ik gewend ben maar het was super druk.. weer een top bestelling geleverd gekregen zoals altijd (: lekker knapperige patat en heerlijk warm.

Ronald
10 mei 2021
Heerkes
9 mei 2021

Wij bestellen regelmatig maar nu al voor de 3e keer achter elkaar was de bezorging bijna een half uur na de gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Leerdam
5 mei 2021

Eten was lekker, alleen ontbrak de cola bij de menu's.

Hm
1 mei 2021
Sezen byram
1 mei 2021

Zoals altijd lekker!

Sezen bayram
29 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk!! Echt de lekkerste patat!!

Karin
28 april 2021

Top! Niet lang hoeven wachten, aardige bezorger en het eten was super goed.

Wagelaar
26 april 2021
Hm
22 april 2021
..
20 april 2021

Milkshake en kroket echt heerlijk

Martijn
16 april 2021

Eten is altijd goed! Maar een bezorgtijd van meer dan een uur is echt wel aan de lange kant.

Jan
14 april 2021
Rob
13 april 2021

Super!!

Ronald Vrugteman
12 april 2021

De uitsmijter was echt verukkelijkπŸ’ͺ🏼

Hm
5 april 2021
Jeffrey
4 april 2021

Gewoon goed en lekker. Alleen klopt de aangegeven afhaaltijd nooit. Standaard 10-15 min later klaar.

Richard
4 april 2021

Lekker gekruide patat en erg lekker hamburger met ei

Martijn
2 april 2021
Jordy
2 april 2021

Beste frietjes die je thuis kan laten bezorgen. Ook zijn de snacks lekker en de dikke hamburger helemaal. Hier in huis wouden ze dat ze die besteld hadden.

Ellen
2 april 2021

Vooral de pindasaus vind ik heerlijk!! Lekker een beetje pittig. Maar de rest smaakte ook heel goed hoor ;) Ik had het eten besteld en toen ik op de afgesproken tijd kwam moest het de frituur nog in maar och... Hoe erg is dat? Het is zΓ³ klaar allemaal. Binnen en buiten is er genoeg ruimte om even te wachten.

Planting
31 maart 2021

Zoals altijd goed warm en lekker!

Logan
29 maart 2021
Fred
23 maart 2021

Prima kwaliteit, echt lekker. En strak op tijd geleverd.

Krans G.J.
22 maart 2021

Een uur van te voren besteld. en toch een kwartier te laat. maar het eten is goed.

Rob
21 maart 2021

Moeilijke bestelling, goed afgehandeld!

Ronnie Nijhuis
18 maart 2021

Super goed eten,vind alleen bij een menu!heeeeel veel patat!!! Voor(ons)een dikke 9.

S.H.
14 maart 2021

Eten was weer super!! Snelle bezorgingπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen Hoekstein
8 maart 2021
Hm
6 maart 2021
Jan
3 maart 2021
Jan
23 februari 2021

Heerlijke friet stoofvlees

Jurgen
22 februari 2021

Gewoon weer goed hoor ! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
17 februari 2021
Hm
10 februari 2021
Alfred
6 februari 2021

Kwaliteit en de snelheid van het afleveren waren weer ontzettend goed!!

Kirsty
6 februari 2021

Voor het eerst besteld op aanraden van iemand anders. Het was heerlijk! Ik bestel zeker vaker.

Martin Rikkerink
31 januari 2021

Goed eten, lekker warm en uiterst vriendelijke bezorger

Filart
31 januari 2021

Lekkere patat en kruiden. En 1 grote patat is genoeg voor ons hele gezin!

Hm
19 januari 2021

Perfeccto

Hm
16 januari 2021

Erg goed

Dominique
16 januari 2021

echt een super fijne bezorging en als je als bij opmerkingen schrijft zoals bijvoorbeeld kloppen op het raam dan doen ze dat ook netjes hele vriendelijke mensen aan de deur en je friet word netjes en op tijd bezorgt en de frietjes en de snacks zijn ook echt super lekker en ja ik ga echt vaker bij jullie bestellen en ja voor de rest heb ik niks op aan te merken ik kan alleen nog maar zeggen ga zo door

Jasper
10 januari 2021
Hm
9 januari 2021

Zeer goed

Ronald Verlaan
8 januari 2021

Lekker friet, veel variatie qua bestellen en assortiment, makkelijk dat je het zelf kan ophalen maar bezorgen behoort ook tot de opties.

JK
5 januari 2021
Franc Tiehuis
29 december 2020

Top

Bianca
28 december 2020

Top Cafetaria een van de Beste van Hengelo super lekkere friet heerlijke Buffalo wings , gehaktballen en hamburgers . Een echte aanrader πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Vrugteman
15 december 2020

Super lekkere patat en de snacks zijn ook lekker gebakken. Deze cafetaria is echt een aanrader , vooral de broodjes hamburger kunnen er weinig aan tippenπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Ilona
14 december 2020

De bezorging was ongeveer een kwartiertje later dan aangegeven. De patat met stoofvlees was heerlijk, ook erg fijn dat je bij de bestelling kunt aangeven hoe hard je de patat gebakken wilt hebben. Tip: bestel direct bij de ondernemer en niet bij grote ketens (thuisbezorgd) om de lokale ondernemers beter te steunen in deze tijd.

Nils Achterhuis
8 december 2020

nou je denkt laten we het nog eens proberen 18.35 uur besteld om 19.35 niemand ik denk laat ik eens bellen , ja sorry meneer zit in de pan het is erg druk 20.45 nog steeds niemand wil net de telefoon pakken 20.50 gaat de deur bellen ja sorry meneer , nou nee ik sorry neem die zooi maar weer mee , bestel hier nooi meer iets ... 😑😑

Filart
22 november 2020

Ojee waren ze bij het bezorgen 1 tas vergeten. Binnen een kwartier nageleverd met nieuw gebakken snacks. Super service. En hun patatjes zijn echt groot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Bruinewoud
8 november 2020
Melissa
7 november 2020

Je krijgt allemaal verschillende keuze opties bijvoorbeeld verse friet en kruiden. Echter wordt hier niets op uit gedaan en krijg je gewoon normale friet met zout. Tevens had ik opmerkingen geplaatst saus apart en niks werd gelezen. Verder opzich oke.

Hm
2 november 2020

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
12 oktober 2020

Vriendelijke bezorgster! En hele knapperige patat😁 snacks waren ook goed warm en op smaak (:

Nils Achterhuis
3 oktober 2020

Balgehakt was koud van binnen. normaliter geen klachten.

Rik
23 september 2020

Altijd vriendelijk! Burger is altijd goed, zo krijg je hem elders niet!

Jan
20 september 2020
Wim
19 september 2020

Eten was perfekt en voor herhaling vatbaar

Ilona
17 september 2020

Mijn man houdt normaal niet van burgers, maar na doorzeuren van mij heeft hij toch de cheeseburger geprobeerd. Hij vond 'm lekker! πŸ˜πŸ‘

Gerlo
13 september 2020

Zowel de Buffalo wings als het stoofvlees bij de friet waren te pikant

Jan Bruinewoud
8 september 2020

Heel lekkere friet en pindasaus. Keurig op tijd bezorgd door zeer vriendelijke bezorger

Rustam
8 september 2020

Fijne bezorger, bij het maken van een bestelfout lossen ze het snel op en lekkere patat waar ik kon kiezen tussen gewone en franse friet.

Lotte
5 september 2020

eten was lekker, alleen jammer dat we niet kregen wat we besteld hadden. kwam later dan we aangegeven hadden.

van Aken
30 augustus 2020

Ze zullen eens moeten leren LEZEN. we hebben er meerdere keren besteld waarvan slechts 2 keer zonder fouten..als compensatie hebben we een keer een kroketje extra gekregen maar na vanavond zijn wij wel klaar met dit bedrijf. Verkeerde snacks, te weinig milkshakes, de verkeerde kruiden..het is bijna elke keer mis. Ze leveren wel erg snel, vaak binnen 20 minuten thuis bezorgd...wat helaas resulteert in erg vaak fouten wat zooo makkelijk voorkomen kan worden als ze de bestelling, die we ONLINE bestellen, eens goed zouden lezen

Hm
29 augustus 2020
Coen Bunte
29 augustus 2020

Heerlijke patat en snacks gehad. Voor herhaling vatbaar.

Jan Bruinewoud
26 augustus 2020

Lekker eten, goed warm en keurig op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger.

Howard
23 augustus 2020

Goed en snel bezorgd

Jan Bruinewoud
21 augustus 2020
Jan Bruinewoud
18 augustus 2020

Lekkere friet en satesaus. Alles lekker warm en keurig verpakt. Erg vriendelijke bezorger.

Howard
17 augustus 2020

Heel lekker , snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm
13 augustus 2020

Erg lekker

Howard
1 augustus 2020

Goed en snel bezorgd

Schipdam
27 juli 2020

alles smaakte goed en de bestelling kwam op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
22 juli 2020

Snelle bezorging met lekker eten voor een leuk prijsje.

Isabelle
11 juli 2020
Sanne
5 juli 2020

Knapperige snacks, lekkere frieten en goed warm. En op tijd. We gaan hier vaker bestellen.

Daan
27 juni 2020

Snelle bezorging, niet al te duur, leuke combi menu’s. Eten is heerlijk, geen slappe hap

Larissa & Romy
22 juni 2020

Wij vonden het erg lekker! Wel grappig want wij hadden 2 patat besteld maar mwt joppie en pinda saus, eigenlijk moest het apart maar het was samen! Sorry g

Kalker
19 juni 2020

Altijd lekkere patatjes bij t Frietuurtje!

Glenn
17 juni 2020

Heerlijk gekruid zoals gevraagd top zaak!

Lyndon
16 juni 2020
Rick
15 juni 2020

Helaas was de bestelling 20 minuten later klaar, ook was er een product niet geleverd - zonde. De kwaliteit van de producten was wel bijzonder goed dus we proberen het zeker nog een keer.

van Aken
12 juni 2020

Helaas voor de tweede keer dat de bestelling niet kwam zoals besteld. De vorige keer miste er 2 producten en vandaag hadden zat er gewone zout op in plaats van de patat kruiden. Hun snelheid gaat ten kostte van de kwaliteit. Ook gebeld hierover en bij een volgende bestelling moet ik hun er aan herinneren dat ik dan iets van ze tegoed heb. Erg jammer dit.

Emily
9 juni 2020

Zo goed... stond echt versteld. Vaak snackbars bij bezorging slappe patat etc maar hier niet! Ze zijn niet de goedkoopste maar je krijgt absoluut waar voor je geld! Bezorgkosten mogen wel wat omlaag wat mij betreft.

Renate Pas
1 juni 2020

Het was wederom erg lekker! De frikandel speciaal is heerlijk en de patat met patatkruiden ook!

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊

Lisette
30 mei 2020

Heerlijke hamburger en friet. Jammer dat de cola er niet bij zat.

Reactie van 't Frietuurtje

Excuses. 😞 We hebben geprobeerd de cola na te bezorgen, maar helaas was u niet thuis. Je houdt het tegoed. Geef het aub aan bij de volgende bestelling of kom een keer langs. 😊

Luuk
25 mei 2020
Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊

Marloes
21 mei 2020

Door stoofvlees wat slappe patat eronder en vond het niet het lekkerste stoofvlees. Volgende keer weer een normaal patatje ;-) Erg vriendelijk personeel!

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je voor de positieve reactie 😊 en jammer dat je patat slap is geworden 😞. Tot de volgende keer.

Martijn
19 mei 2020

Geweldige snitzels en heerlijke hamburgers! Bezorging keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊

Robbert
19 mei 2020

Prima prijs kwaliteit verhouding. Helaas een gewone frikandel xxl ipv de bestelde xxl speciaal, maar foutje kan gebeuren.

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊. Jammer 😞 dat het met de frikandel xxl niet goed is gegaan. Die hou je tegoed. Geef het de volgende bestelling aan.

Oostlander
13 mei 2020

Bezorging super, alleen veel te veel patat, Iets te hard gebakken, verder prima.

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊. Het kan zijn dat de porties wat groter uitvallen. We hebben het mogelijk gemaakt om aan te geven of de patat hard of zacht gebakken wilt hebben.

Martin
10 mei 2020

Broodje hamburger was zalig, goede prijs Genoeg frites voor het geld. Alles netjes verpakt. Vriendelijke lachende bezorger... Kortom: hier word ik blij van πŸ˜‹

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel. Blij dat het allemaal naar wens was. 😊😊

Boris
8 mei 2020

Prima patat met mooie portie grote. Bestelling was niet compleet, beetje jammer.

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel. We doen ons best om je bestelling zo goed mogelijk te maken. Helaas gaat dat niet altijd goed 😞, geef het aub aan zodat we het kunnen herstellen. πŸ‘

Renate
29 april 2020

Alles prima, netjes en verzorgd Γ©n lekker gegeten.

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊

Marcel
9 april 2020
Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊

Boodee
4 april 2020

Top en optijd 😁

Reactie van 't Frietuurtje

Dank je wel 😊

Elkie
25 maart 2020

Eten is prima. Op het moment dat ik mijn bestelde eten ophaalde, was er een stel in de zaak waarvan de man ongegeneerd een boer liet. Ten eerste doe je dat niet in een eetgelegenheid en ten tweede er heerst corona. Dan wil je echt niet in één ruimte zijn met zo’n persoon. Alhoewel het eten echt prima is, zal ik mijn friet voortaan elders halen aangezien de man een bekende is van de eigenaar en neem daarom aan dat hij vaker aanwezig zal zijn.

Nico
23 maart 2020

Heerlijk patatje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
19 maart 2020

Super lekkere patat , en ze zijn ook super snel met bezorgen

Boode
17 maart 2020

Prima wederom en exact op de beloofde tijd!!

Martin
6 maart 2020

Heel handig online bestellen, exact klaar op de tijd zoals afgesproken.

Bob
3 maart 2020

Super cafeteria. Vriendelijke medewerkers. Goed assortiment. Lekker burgers. En variatie aan kruiden over de friet / patat.